hasło :
login :
Zarejestruj się
Makijaż permanentny Łódź Makijażystka Boroń
Zaawansowane
forum makijażu permanentnego
KATEGORIA : Makijaż permanentny TEMAT : Gdzie najlepiej wykonać makijaż permanentny?
Dodał : monika Data : 2010-05-12 12:29 Odpowiedzi : 1
forum rozmówca dodał : monika2010-05-12 12:29
Chciałabym aby każda kobieta przed wykonaniem makijażu "gdziekolwiek" przeczytała moją opowieść z krypty. Zaczęło się tak, że byłam z mamą na Piotrkowskiej na zakupach i zobaczyłyśmy przypadkowy gabinet kosmetyczny oferujący makijaże permanentne. Zdecydowałyśmy, że warto wejść spytac o cenę i porozmawiać jak to wygląda. Niestety również szybko nas pani kosmetyczka przekonała, żeby sobie taki wykonać i się umówiłyśmy. To chyba największy błąd jaki popełniłyśmy do tej pory - wybór przypadkowego gabinetu. Powiem szczerze, że nie będę dokładnie opisywać jak zabieg miał miejsce (właściwie zabiegi, bo ja byłam 4 razy na poprawkach), natomiast w skrócie to było tak: każdy zabieg po !!!minimum 3 godziny!!! bolesny i koszmarny (bo cały czas się tej pani co robiła igła zapychała, po zabiegu tydzień opuchlizny, po czym wszystko się zmywało!!!! No nic tylko koszmar. Mamę jeszcze lepiej urządzili. Umówiła się na koleją poprawkę z rzędu, przyszła, a tam remont. Pani jej powiedziała, że nie szkodzi, że wykonają zabieg, bo ten pył i kurz to jej nie będzie przeszkadzać. Może jej nie, ale mama po zabiegu nabawiła się tak ostrego zapalenia spojówek, nabiegała po lekarzach, bo oczy jej ropiały non stop i piekły, że nic tylko pozwać taki salon. Po tym incydencie nie chciałam już nic robić z oczami, wycierpiałam się już strasznie dużo, mama też... No i NIESTETY DOPIERO WTEDY usłyszałam o Małgorzacie Boroń. Cóż, zdecydowałam się na kolejną poprawkę, słysząc, że to najlepsza specjalistka w Łodzi...ale ze strasznymi obawami. No i cóż, mogę powiedzieć tylko tyle: zabieg trwał 15min, na zamkniętych oczach (a nie jak tam na otwartych), nie bolał, a efekt jest SUUUPER! Wiem, że brzmi kompletnie niewiarygodnie, ale sama byłam w szoku. Tak się wycierpiałam, wymęczyłam, dodatkowo zapłaciłam kupę pieniędzy i bez rezultatu, a tutaj chwila i gotowe! Ciężko mi było uwierzyć, ale teraz mogę napisać z czystym sumieniem: POLECAM GORĄCO!!!! zdjęcie dodane przez użytkownika

Boroń - makijaż,szkolenia
"Boroń": makijaż permanentny i przedłużanie rzęs - szkolenia. Kosmetyka estetyczna.
ul. Kopernika 1/3 90-515 Łódź

Design by Spektrum