| KATEGORIA : Szkolenia |
TEMAT : Szkolenie z makijażu permanentnego |
| Dodał : izunia24 |
Data : 2010-03-05 02:18 |
Odpowiedzi : 5 |

dodał :
izunia242010-03-05 02:18
Cześć dziewczyny! Myślę o otworzeniu własnego salonu kosmetycznego, ale nie mam jeszcze odpowiedniego przygotowania. Chciałabym się zapisać na jakiś kurs albo szkolenie z makijazu permanentnego, ale nie wiem co wybrać. Bardzo zależy mi na zdobyciu praktyki, ale również na uzyskaniu jakiegoś zaświadczenia uprawniającego mnie do wykonywania zawodu. Możecie coś polecić?
P.S. Jestem z Łodzi

dodał :
beti_ldz2010-03-08 09:44
Ja też długo poszukiwałam odpowiedniego kursu i znajoma poleciła mi Panią Małgosię, która prowadzi szkolenia indywidualne. Jestem bardzo zadowolona - w przeciwieństwie do innych szkoleń Pani Małgosia kładzie nacisk na jakość i praktykę. Kiedyś zapisałam się na kurs w grupie 10-osobowej i w ogóle to nie zdało egzaminu. Uwaga prowadzącej rozproszona była pomiędzy mnie a pozostałe uczestniczki i nie wiedziałam czy dobrze wykonuję ćwiczenia. Pani Małgosia jest osobą bardzo cierpliwą i poświęca swoim podopiecznym dużo uwagi. Ja jestem bardzo zadowolona, także szczerze polecam!

dodał :
kasiunia822010-03-19 23:00
Cześć dziewczyny! Myślę o otworzeniu własnego salonu kosmetycznego, ale nie mam jeszcze odpowiedniego przygotowania. Chciałabym się zapisać na jakiś kurs albo do jakiegoś studium kosmetycznego, ale nie wiem co wybrać. Bardzo zależy mi na zdobyciu praktyki, ale również na uzyskaniu jakiegoś zaświadczenia uprawniającego mnie do wykonywania zawodu. Możecie coś polecić?
P.S. Jestem z Łodzi

dodał :
beti_lodz2010-03-20 10:05
Ja też długo poszukiwałam odpowiedniego kursu i znajoma poleciła mi Panią Małgosię, która prowadzi szkolenia indywidualne. Jestem bardzo zadowolona - w przeciwieństwie do innych szkoleń Pani Małgosia kładzie nacisk na jakość i praktykę. Kiedyś zapisałam się na kurs w grupie 10-osobowej i w ogóle to nie zdało egzaminu. Uwaga prowadzącej rozproszona była pomiędzy mnie a pozostałe uczestniczki i nie wiedziałam czy dobrze wykonuję ćwiczenia. Pani Małgosia jest osobą bardzo cierpliwą i poświęca swoim podopiecznym dużo uwagi. Ja jestem bardzo zadowolona, także szczerze polecam!

dodał :
nowaklukasz2010-04-07 22:24
Serdeczne podziękowania za przeprowadzone szkolenie, miłą atmosferę i zaangażowanie .
Doceniając Twój profesjonalizm, talent i zdolności. Ciesze się, że to nie koniec naszej, jakże miłej współpracy. Dziękuję Ci Małgosiu.