dodał :
ikiperelka222010-03-05 02:22
Hej, czy ktos moze cos mi napisac na temat czarnego barwnika Biotouch Jet Black, czy jest dobry?! Bo już tyle firm przetestowałam i jeszcze nie trafilam na ten jedyny?! Wiecie jak schodzi i czy szybko sie nim pracuje i chy ladnie sie przyjmuje?

dodał :
magdago22010-03-06 15:49
Witam,
ja pracuję na tym barwniku, ładnie się przyjmuje ale niestety w trakcie pracy okropnie się rozmazuje..... Tak więc następnym razem wypróbuję Wet Black. mniejsza pojemność ale może praca będzie przyjemniejsza :)

dodał :
boron2010-03-06 21:55
Witam, tak zgadzam sie z "magdago2", dlatego jest to dobry barwnik dla osob juz z dlugim i dobrym doswiadczeniem. Ale czasami warto sie zastanowic, czy moze troszke pomeczyc sie ze scieraniem po to, aby efekt byl doskonaly! Poniewaz barwnik ten bardzo ladnie schodzi tzn. jasnieje a nie zmienia koloru np. na granat... Prosze wyprobowac. Choc do Wet Black tez nie mam zastrzezanie. Jest tylko mniejsza pojemnosc i dlatego bardziej oplaca sie kupic pojemnosc 16 ml. Ale decyzja nalezy do Panstwa..

dodał :
magdago22010-03-23 20:17
Pracuję od trzech lat, więc myslę, że to może nie długie ale jakieś już doświadczenie :)
Co do ścierania to nie chodziło mi oto, że my się męczymy, tylko męczymy klientkę tym domywaniem, a wiadomo, że oko jest bardzo wrażliwe...
Warto chyba dołożyć i kupić barwnik, który się tak nie rozmazuje aby nasza klientka wyszła jak najbardziej zadowolona, bez podrażnionych oczu :)
Jeżeli chodzi o schodzenie koloru, to moje doswiadczenia są takie: w większości wypadków kolorek schodzi ładnie na czarny ale jest jakiś niewielki procent klientek, że kolor przemienia się w grafit i to bardzo szybko - zaraz na 3 dzieńlub później. Ma tu na pewno znaczenie ph skóry.
A moje pytanie do Pani Małgosi jest takie: Czy te czarne barwniki są dobre do tatuażu biologicznego? Pozdrawiam serdecznie :)))

dodał :
krokodyl2010-04-30 10:45
Witam. Mam pytanie do Pani Małgosi. Czy barwniki do makijażu są organiczne czy mineralne. Interesuje mnie czy zawierają związki metali.Pozdrawiam
12